marți, 29 decembrie 2009

AAAAAAAAAAA

nu ca deja chiar m-am enervat! si incep iar sa scuip cu acid in toate partile.ca pe vremuri..da nu mai pot nu mai rezist..am trecut de plictiseala,de nervi,am trecut de deprimare sunt absolut psihotic,nevrotic..nu mai pot sa suport toata lentoarea asta..lipsa asta de activitate ..pula mea tre sa-mi gasesc un hobby acuma pentru ca stau intr-un oras fara viata in el? ce pastele ma-sii se intampla..??
ce pula mea ii cu cacatu asta???????? si toata lumea are treaba ,toata lumea e ocupata. ba sa ma fut ca si in zilele cele mai pline cu repetitii ,spectacole,concerte pule maturi gaseam timp sa stau cu un prieten ,sa mai ies ,sa mai fac ceva..da nu frate . daca lumea sigur nu e ocupata si daca nu, e obosita ca doar A FOST OCUPATA TOATA ZIUA.
nu mai este gasca ..ca aveam si noi o gasca ,mai faceam ceva,nu mai este dispozitie,nu mai este energie. imi deschid un azil aici in mures ,orasu ingerilor batrani si va bag pe toti acolo la caldura si somnic. nu mai e nimic. e doar o mocirla si la propriu si la figurat.
imi aduc aminte am scris un blog acum ceva ani pe yahoo. se numea somn usor targu mures sau noapte buna targu mures..nu s-a schimbat nimic!

4 comentarii:

  1. ohooo, câtă dreptate. dar mă gândeam că te-ai obişnuit...

    RăspundețiȘtergere
  2. de-aia trebuie sa fugi din Tirgu-mures la Iasi, la Bucureti, la Ploiesti, la Constanta, inclusiv pe net, in Franta, in Belgia, in fuckit doesn't matter, chiar daca nu te duci, fuckin` make plans to keep you alive

    RăspundețiȘtergere
  3. pai m-am obisnuit da...si chestia cu fugitu nu-i neaparat o solutie!

    RăspundețiȘtergere
  4. depinde ce-i acolo, depinde ce-i in tine :)

    RăspundețiȘtergere