marți, 29 decembrie 2009

AAAAAAAAAAA

nu ca deja chiar m-am enervat! si incep iar sa scuip cu acid in toate partile.ca pe vremuri..da nu mai pot nu mai rezist..am trecut de plictiseala,de nervi,am trecut de deprimare sunt absolut psihotic,nevrotic..nu mai pot sa suport toata lentoarea asta..lipsa asta de activitate ..pula mea tre sa-mi gasesc un hobby acuma pentru ca stau intr-un oras fara viata in el? ce pastele ma-sii se intampla..??
ce pula mea ii cu cacatu asta???????? si toata lumea are treaba ,toata lumea e ocupata. ba sa ma fut ca si in zilele cele mai pline cu repetitii ,spectacole,concerte pule maturi gaseam timp sa stau cu un prieten ,sa mai ies ,sa mai fac ceva..da nu frate . daca lumea sigur nu e ocupata si daca nu, e obosita ca doar A FOST OCUPATA TOATA ZIUA.
nu mai este gasca ..ca aveam si noi o gasca ,mai faceam ceva,nu mai este dispozitie,nu mai este energie. imi deschid un azil aici in mures ,orasu ingerilor batrani si va bag pe toti acolo la caldura si somnic. nu mai e nimic. e doar o mocirla si la propriu si la figurat.
imi aduc aminte am scris un blog acum ceva ani pe yahoo. se numea somn usor targu mures sau noapte buna targu mures..nu s-a schimbat nimic!

luni, 28 decembrie 2009

dawson's californication


so stateam de vorba azi cu adi despre californication si cat de futut e ultimu episod de-ti vine sa te arunci dracu in cap sau sa bei o sticla intreaga de wiskey singur..si nu stiu de ce am avut senzatia ca serialu e scris de o femeie..si parea logic because only a woman can have such fucked up mind to create a story like that. da ceva nu mergea, asa ca i google it si am aflat ca e scris de un tip ,mai exact Tom Kapinos, acelasi om care a fost si scritor si producator la fuckin dawson's creek daca va mai aduceti aminte de serialu' ala ..si it make sense ..era la fel de futut si ala si in ciuda faptului ca era ceva mai american teenage crap era bine scris. asa ca 5 stele de la mine pt Tom Kapinos.

totusi inca sunt complet futut sentimental,psihic. cred ca e prima oara in viata mea cand "simt" atat de mult un serial, o poveste care practic nu exista..sau asta e problema? ca exista uneori..?

duminică, 27 decembrie 2009

risti si castigi!


am vrut sa scriu despre toata ipocrizia asta cu sarbatorile si craciun,si cristos si mos si fericire si pule maturi..dup-aia am vrut sa scriu despre muzica si cum nu mai vrea nimeni sa asculte muzica buna ..dup-aia am vrut sa scriu despre father and son ..dup-aia am vrut sa scriu despre femeiele alea care vor pula in toiul distractiei si soptesc la ureche "hai sa mergem acasa"..dup-aia am vrut sa scriu ceva sa-i ridic moralul roxanei..dup-aia am vrut sa scriu despre endzone si cat sauntem de manipulati de marile corporatii din lume..dup-aia am vrut sa scriu despre californication..drugs sex and fuckin rocknroll..dup-aia am vrut sa scriu despre prieteni/ minciuni,minciunile prietenilor, minciuni prietenesti..dup-aia am vrut sa scriu despre sex.sex.sex.sex. si pula mea n-am mai scris nimic. au ramas numa niste idei. asa ca propun ceva. ce ar fi mai interesant sa scriu din toate aberatiile astea? youre choice!