miercuri, 25 aprilie 2012

jurnal pentru radu-5-6

draga radu, azi am stat cuminte acasa.am mahmurit.ieri am iesit in oras sa ud bicicleta noua cumparata si sa drink "good bye eddie".a plecat din cluj de tot.long fuckin story.nu ma mai intristez.mai toata viata am plecat eu sau au plecat prietenii.asa e stilu.cant get more fucked up then this.you win some you lose some.sau ma rog orice alta vorba de doi lei.am cunoscut si o tipa misto ieri.mi-a vorbit de pink floyd.evident ca mor cand o tipa vorbeste de pink floyd.in fine.e doar o alta poveste complicata din start.n-o sa ma gandesc prea mult nici de data asta ca sa nu ajung iar sa-mi izbesc fata de "peretele situatiei penibile".poate exagerez.habar n-am ce vorbesc. sunt foarte,foarte obosit.nu mai dorm noptile de nu stiu cand.si-s singur.imi sta in gat singuratatea.e ca o stare de voma.nu se lipeste nimic de mine.tot imi fut creierii de ceva vreme sa mai scriu ceva,sa mai lucrez la ceva.nu iese nimic.tot imi zic :"o sa fie bine.maine sigur o sa fie mai bine" it never does.nu ma plang prea mult.n-are sens.cred.nu-mi gasesc locu nicaieri.devine enervant.imi vine sa-mi dau pumni in cap.cand ma vad si ma simt ..asa de delasator,ma mir si eu. n-am nu stiu ce solutie..defapt n-am deloc. sper ca esti bine ba. paul

marți, 24 aprilie 2012

jurnal pentru Radu-episodul 4

draga radu.noptile intra in zi si viceversa.naiba mai stie ce se intampla.on the road to hell.daca exista asa ceva..e bine.ca ai mereu foc la tigara.asa ca mai trag un fum.
aseara a picurat peste oras.aseara..ce vorbesc?..pe la 3 dimineata.eu umblam pierdut pe strazi cu gluga-n cap.mi-am pus radiohead in casti.n-a fost o idee geniala,pentru ca m-am tripat de mi-au sarit neuronii.
am vrut sa ma opresc in ploaie.in sfarsit o idee buna.mi-am dat jos gluga.picurii micuti imi mangaiau ochii obositi si rosii. "lasa ploaia sa spele tot", mi-am zis.
"masina de politie..nu vin spre mine,dar sunt acolo.ii simt si nu-mi place.plec pe stradute.ploaia vine cu mine sigur!"
muzica se tot schimba.trece de la o stare la alta.si eu la fel.ba ma pierd,ma imi vine sa fug prin baltoace,ba ma lovesc de pereti,ba is mega paranoic.prrreeeeaaa muuuulte ziiileee.
nu ca nu pot.da nu vreau sa ma opresc.asa e mai bine.
radu,unde esti? ce mai faci?
paul

duminică, 22 aprilie 2012

jurnal pentru Radu-episodul 3

n-as stii ce sa-ti scriu.am o stare aiurea.stii foarte bine starea aia.nu are rost sa ti-o descriu.iti las niste versuri :

Viata-i o gluma seaca, asta e grav,
si sa scapi e si mai greu decat un elefant african,
si-ti spun io, bani nu vor fi multi,
tatal tau avea dreptate, da’ n-ai vrut s-asculti.
Suspans sceptic, sarcasm ieftin,
si ma surprind timpuri noi tusind fum, fara antiseptic,
in suflet un blestem termic,
si-ncep sa refulez puternic, sperand c-o sa termin,
da’ raman rece.
Spune-mi, in loc de suflet, ce pun acum?
am incercat sa ma schimb, nu mai am cum,
m-am pierdut pe drum si vreau sa stiu:
oare-o sa mai fiu vreodata cum vroiam sa fïu?
kazi ploae - ce a mai ramas