vineri, 26 martie 2010

sentimental din '74


si uite ca a crescut copil nostru, teatrul 74 face 7 anisori. s-au spus multe despre locul asta, s-au scris multe. nu stiu exact ce as putea sa spun in plus sau in ce masura conteaza ce am de zis.

imi aduc aminte si zambesc ca un nebun ,de anii trecuti cand uram muresu si facultatea si tot si vroiam naibii sa plec acasa si sa uit de tot , fugeam in cetate si stateam in turnu ala ore intregi ,zile. ascultam povestile lui mihoc care nu se mai terminau. si nu cred ca ar fi vrut cineva. acolo ma simteam bine. mai bine decat acasa. pentru ca 74 era acasa. ma proteja ,ma iubea ,ma alinta. apoi am ajuns sa lucrez la bar si sa cunosc oameni incredibili ,care ajungeau apoi prieteni , familie. si lumea care a fost si este ..din cauza lor eu sunt cine sunt azi.(nu neaparat un lucru cu care sa te mandresti :)) )
nicu care ma certa mereu "esti prea pesimist.nu mai fi asa pesimist" ,teo cu zambetul lui ,mereu sfatuitor dar si mistocar, marius cu nebunia lui ,plin de energie si cald, laur copil suparacios , dar sincer si bun, onuca ,frumoasa,pragmatica ,iubita ,prietena ,muza :P ,adi serios ,dedicat ,frate...andi ,visator, agitat,ambetat :P , mandru si nora ..iubiriii si teatru , teatru si iubiriiii...si sunt multe de zis ,multi oameni ..multaaaaaaaaa dragoste.
dar ar fi bine sa pun un punct ..sau doua puncte..ca am fost al naibii de siropos..da puii mei..m-am emotionat..

pe final, mai oameni buni va iubesc.sunteti oameni faini. va multumesc pentru tot. la multi ani voua ingeri pazitori ai teatrului. 74 de imbratisari !!!!!!!

74!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUUUUUUIUUUUUC!!!!

joi, 25 martie 2010

renunta!


long time ..long time..au fost multe de scris , de povestit , da am zis ca mai bine nu. cine stie ,poate imbatranesc.i'm getting soft.
aseara in timp ce asteptam de doua ore sa cantam ,am iesit din club sa fumez o tigara la aer curat :P si o tipa misto rau, bruneta vine si-mi zice : nu mai cantati? defapt te-am mai vazut cantand. auzi..te-am vazut si in teatru si vroiam sa-ti spun sa nu renunti. eu : ??? sa nu renunti la teatru. e bine sa crezi. eu : da cine a zis ca renunt? a ..nimeni. ziceam asa.

pauza ..respiro..nu ma mir..eu atrag momente ciudate..

vine si momentu concertului..oamenii ramasi se strang pe ring cu scaune si pahare. si canta si se simt bine. si noi ne simtim bine si improvizam si bem si fumam si cantam. si dam autografe. si dam explicatii , ca nu suntem rasisti , ca sunt glume , ca pula mea. ca nu cantam partidul ,ceausescu ,romania.mai ales dupa ce am bagat luna amara la un eveniment organizat de un partid politic. :P ma rog..

tre' sa plec ..am repetitii. teatru. nu vreau sa renunt si ... :))