luni, 27 februarie 2012

mircea

e duminica.ora 8 seara.sunt singur in bar.niste lumanari imprastiate pe mese.pe fundal se aude the doors. scot agenda si incep sa scriu :

n-am foarte multe de oferit.poate mi se pare.poate mi se pare ca incep sa pierd multe lucruri.cum ar fi speranta.in general imi pierd speranta din multe puncte de vedere.
atunci cand nu reusesc sa-mi organizez viata,lumea considera ca sunt deprimat si cica ”tre sa-mi revin.trebuie sa zambesc mai mult.o sa fie totul bine.”

apare mircea,un tip extraordinar, cu o soarta grea.el sta pe strazi.e de-o varsta cu mine.a fost cu noi la toate protestele.imi vorbeste de viata.imi spune ca s-a saturat.ii ofer tigari.el imi promite ca o sa mi le dea inapoi.ii cumpar ceva de rontait.se plange de dureri de stomac.

lumea imi spune ca tre sa fiu pozitiv.ei vin cu solutii si tot felu de optiuni optimiste.mi se face greata de fiecare data.mentalitate superficiala de dragu energiei pozitive.stiu lucurile astea.nu ma prea intereseaza.

mircea zice ca n-o sa-i inteleaga pe oamenii care nu ies la proteste.”curand o sa aruncam cu pietre unii in altii..asa o sa fie in romania. si pe basescu asta nu-l intereseaza.vorbeste de saracie.da el n-a stat pe strazi.m-am saturat sa traiesc ca un caine.mai rau ca un caine.ti-am zis ca am fost agent de paza?”

viata asta e un cacat...ok nu e un cacat. e stupid ce-am zis. da e incredibil de nasol ce se intampla cu noi toti.imi zboara gandul la ea.daca ar fi fost aici, ne-ar fi zambit. un zambet pentru amandoi. si ar fi fost mai bine.asa stam ca doi oameni pierduti si ne uitam unu la altu.eu ma enervez ca nu pot sa fac nimic pentru mircea.imi vine sa-mi smulg pielea.

”si eu am cunoscut o fata.da stiu ce e dragostea..asa cred.dar ce sansa am eu cand n-am nimic de oferit.cine ar sta cu mine cand eu nu stiu unde dorm in seara asta? eu nu-i inteleg pe unii cum se tot plang ca le e greu, dar au un loc unde sa puna capu noaptea.asta e cel mai important nu? te simti bine paul? nu arati foarte bine.esti ca mine nu? ai si tu probleme..”


nu mircea..am o zi mai dubioasa..dar eu n-am probleme.sunt un prost.

rup pagina din agenda.cuvintele astea nu au nici un sens.

paul cand mai iesim la proteste?