marți, 9 martie 2010

frustrari..ca de aia-i blog .


disper..mananc jar cand ma chinui pe ceva ,pun suflet ,visez ca o copila ce crede c-o sa fie sailor moon si apoi se caca cineva in capu meu de sus cu o fata zambitoare plina de satisfactie. dupa ce mi-am luat o tura sanatoasa acasa de morala educativa de genu : "esti iresponsabil, imatur, ce vrei sa faci cu viata ta? cat mai continui asa..uite ce te-ai ingrasat , asa iesi din casa ,sifonat? etc etc " am zis clar ca ceva nu e ok cu mine ...viata ma loveste in fatau si eu stau si ma invinetesc ca o nevasta batuta zilnic. si incep sa ma gandesc la lucruri si sa incerc si eu sa fac aia sa fac cealalta sa nu stiu.si degeaba. ca vine cate unu si-mi fute meciu. si mie imi vine sa-i fut una in mecla. da n-o fac , ca-s educat..vorba aia..am cei 17 ani de acasa.
mai nou dupa o lunga pauza anti-teatru/ anti-uat, revin in faculta cu repetitii noi si nu oricum ,pe ditai personaju principal , pe drama si stau si tampesc ca zici ca-s iar un mucos de anu 1 actorie care nu stie ce dracu sa faca cu rolu primit. si stau acasa ca bou' ,nu pot sa dorm..ma uit pe textu asta de o mie de ori de parca nu l-as intelege si vorbesc iar singur prin casa ca nebunu. si ma cac pe mine de frica ca parca am uitat sa joc sau dracu mai stie ce.
si iar ma apuca cu nostalgie si cu niste amintiri. ca asa patesc cand plec acas' la cluj. si stiam in pula calului ca asa o sa fie ca doar nu degeaba merg asa rar pe acolo. si ma intorc mai futut ca niciodata. da ma tin tare . sa nu vada nimeni.
da mor pe dinauntru si de fiecare data cand suna bariera asta nenorocita ma gandesc. fra' ai timp berechet sa te imbraci , aprinzi o tigara si astepti acolo pe calea ferata sa vina trenu' ala peste tine. da ce-ai rezolvat.

zice taica-mio acas' . ai auzit de cioran.da,zic. cica avea el multa vreme cu asta cu sinuciderea.si la batranete a zis ca degeaba te omori dupa ce fapta e consumata. ca n-ai rezolvat nici un cacat.

nah cioran..pula mea.