joi, 7 aprilie 2011

3 o clock talk


Eu: 03:07.ploua.ascult jazz.mi-e cald de mor.gandurile nu m-asculta.de parca as fi fumat.si la naiba, nu-s.Dar imi aprind un kent lung.in memoriam.
Ea: 3:09, ploua. rachmaninov, as vrea dar n-am ce sa fumez. inspir, expir. si cam atat. nicio concluzie. nimic. am uitat ce haotic e sa fi singur.
Eu: tu stii cine-i greg giraldo?nu stii. nu conteaza. a murit.supradoza.. am aflat si eu de curand. mai nasol decat sa mori singur, e sa mori fara sa stie cineva. sau sa-i pese.
Ea: moartea nu e rea. poate ar trebui sa fim parasiti din cand in cand, asa poate ni se intampla o moarte. am nevoie de-un suflet nou, asta a esuat. poti sa-l carpesti cu cate o iluzie dar tot arata ca dracu'. (plagiat. asta e Herciu). (in fine).
Eu: sunt un imbecil. un suflet de imbecil arogant. nu stiu cine-i herciu. sa nu ma zici. imi bate ploaia-n geam. cica vrea sa intre. spune-i sa mearga in pastele ma-sii. pe mine cand ma ploua tare imi intra apa-n oase si ma imbatraneste.
Ea: deschide geamul, lumea e plina de imbecili batrani, nu-i rau sa fii batran, doare deci simti. orice numai sa simti. daca e apa, sa sape. daca e o femeie sa mangaie, daca e o tacere sa surpe.
Eu: dar daca e o femeie batrana, imbecila? daca e o femeie, tot o apa si-un pamant sapat care mangaie tacerea ce ma surpa? sa deschid si atunci?
Ea: deschide, si tu o schimbi pe ea. pe ploaie. nu mai cade drept. cine stie centimetru' ala patrat ratat ce inseamna. poate nu inseamna nimic, si te uzi ca boul. da' macar stii sa nu te mai gandesti la ploaie.
Eu: 03:28. ne-am pierdut in metafore si aberatii. eu nu mai inteleg nimic. cred ca nici tu. dar ai zis : ”gandim prea mult”..ce vroiam sa zic? a da, sa nu ma faci bou ud! Ca nu stiu ce vrei sa spui si ma bagi in ceata. si mai bine ma gandesc la ploaie, da? Decat sa ma gandesc la tine,da? sau la mine,da? sau la pula mea stie la cine..da?
Ea: ai de capu' meu ce-mi place ce sincer esti. m-as gandi la orice altceva decat la mine. si nu-i nimic, ma gandesc si la tine, si la ploaie. si la o tigara. si la senzatia aia cand iti transpira palmele asteptand un raspuns de la cineva. aia merita sa te gandesti la ea tot timpul. 3:35. provoaca insomnie. sorry ca te-am facut bou ud. da' s-ar putea sa te mai fac
Eu: zi-mi scurt ceva pe final. cica atunci cand te joci cu un cutit pe langa cineva, alungi ingerii. ce cacat inseamna asta?
Ea: salata spirituala? dracu stie. El stie sigur.
Eu: vaca uda!
Ea: leorca!