miercuri, 2 decembrie 2009

15..

eu am zis nu citeste nimeni blogu. ea zice :"ba da. io" .the real tuesday weld curge prin sistemu meu 5.1..punct. si am zis. "o sa scriu 15 posturi in seara asta" 15.

minti.minti intruna.si ma minti pe mine care te cunosc.care te ascult.care te inteleg. de ce ai face asa ceva amice? oare viata ta devine atat de neinteresanta incat trebuie sa-ti inventezi alta? eu pana si asta as putea intelege. da nu.tu minti.si eu as putea sa te scuip in fata.da nu fac asta.ascult urmatoare minciuna.si urmatoare.si mi se face mila de tine. si ma gandesc sa-mi bag pula ..ce as putea sa fac sa te ajut? sa-ti spun ca stiu.n-ai sa faci altceva decat sa te scoti. al 15-lea post ti-l dedic tie.poate se schimba ceva. sau poate nu..mai stii poate si eu fac la fel..

14.

cica imi zice noi ne stim .zic de unde.
de la mare.
de la mare?? adica vama
da..eram in gasca cu georgiana.
georgiana..georgiana..
din bucuresti
ma opresc.
ma pun pe un ras nebun. era o seara cretina cu vodca in vama.printre putinele episoade pe care le tin minte cu o oarecare rusine. vodca .multa.mare.sex.
mama asta e imaginea mea ramasa dupa atata vreme ..asa sunt eu catalogat.ala de s-a futut cu prietenele mele in vama..beat ca pula. oana chicotea dupa masina de cusut. am zis sa fac pe desteptu.zic hai ca ai si tu amintiri din vama
mi-o intoarce rautacios cu zambetu pe buze da imi amintesc ca m-a parasit cineva in vama.
evident era vorba tot despre mine. eu ala care nu foarte de mult eram curvar betivan drogat..si acuma pretind sa fiu alt om.un om schimbat.si ei la fel. si ea la fel.
si georgiana e alta acuma.lucreaza la aeroport.si e logodita. sa-mi bag..

13.

mai am exact 3 tigari. daca fac un calcul ar trebuii sa-mi ajunga pentru ultimele postari.e 1:45. inima imi bate tare.cred ca de la tutun. ma agit si imi trec prin cap tot felul de lucruri neplacute.experimentu a luat niste proportii ciudate.ma deranjeaza deja.ma irita.stiu clar ca o sa -mi dau drumu la draci si o sa scriu pana o sa ia foc tastatura.ma feresc de asta ca de tine. ha . am facut o gluma. pizda masii pizda masii pizda masii. sa vezi cum ma enervez. ca stii ca ma enervez usor si zici ca-s numa bun de inchis. ma gandeam sa renunt..

12.

blogurile merg tot mai greu. oana zice ca devin tot mai sincer si de aia e greu.da cand textu e sincer e bun. ea confirma. eu o iau razna.futui a mers piesa asta de vreo 30 de ori "the real tuesday weld-heaven can't wait" exceptional titlu.am uitat ce vreau sa spun. 13 ar trebuii sa fie tare.ca e ultra evident ca 12 nu iese.am inceput sa constientizez.asta ma trage inapoi. e ca in teatru.cred. mi s-a facut dor si de teatru si de cluj si de sibiu si de tot.nu m-am lasat anii astia.am trait mult si multe.m-am tot bagat uneori foarte intentionat in tot felu de situatii ciudate. cat de cretin pot sa fiu uneori. "important e sa nu regreti" ..alta replica cretina

11.

mereu mi-ai reprosat ca tie nu ti-am scris nimic. si m-am blocat.pentru ca nu stiam ce sa-ti scriu,stii? sau de fiecare data cand era momentul potrivit futeai meciu' cumva..mamaaaa da innebuneam pe loc.tranteam laptopu de masa ca un disperat ce ar trebuii inchis.si injuram si mormaim..si faceam ca toti dracii.am scris vreo 11 posturi le-am sters pe fiecare in parte. n-aveau rost si cred oricum ca ar fi facut probabil mai mult rau. daca ai putea sa intelegi ce simt si ce vreau sa-ti spun ar fi...nu ,n-ar fi mai bine..da poate am rezolva naibii ceva. acuma tu stai si bei bere cu eddie pentru ca eu n-am avut chef sa ies din casa.si eu scriu bloguri.
si o sa vina asta acasa cu zambetu pe buze..beat .o sa bata la usa si o sa zica : "pisicuta pis pis pis. ce faci?"

eu o sa zic : "esti beat?"

10.

vorbeam asa intr-o doara de relatii si trecut si de tot felu' . si uitasem sa vorbesc si despre onuca. evident am fost intrebat : "de totusi de oana nu te leaga nimic? ca ai avut o poveste si cu ea" m-a pufnit rasul. evident. :)) da nu mai stiam ce sa zic cum sa zic. stiu ca am zambit asa .cred ca aveam un zambet tamp pe fata.
si am inceput sa zic : " am fost odata cu matizu'..."

9.

nu prea mai reusesc sa ma bucur de multe lucruri.nu ma blazez.da nu-mi mai imi vine.ma inchid..acolo intr-o ..intr-un..ceva. si stau asa de parca as fi in siguranta. evident e o minciuna.uite cum ma repet.am senzatia ca am mai inceput sa zic asta candva. oare atunci minteam !?

8.

se facea ora 8. si ti-am trimis mesaju ala.era deja fumat si baut peste masura. ai zis "nu azi .maine." a doua zi eram prea mult eu.am plecat. ce bou.

7.

ma doare-n pula daca basescu l-a lovit sau nu pe copilu ala ...ce ma deranjeaza mai tare e ca guta a facut o piesa pro basescu. deja mi se face rau. de 7 ori pe saptamana!

6.

shasha bloguri frumoase.aflasem ca s-a facut o pizza in mures "6ase cai frumoshi" .cat de penibil .

"cand spui sase spui sase sase. ca la table, zar bun daca vine cand trebuie"

"cand spui sase spui sase sase sase. ca in numarul ala. apartamentu' dracu'. mobilu' dracu'. cantecu' dracu'. sase cruci peste sase morminte in care zac sase morti.
sase sasi in sase saci. morti, dati dracu'."

"scri doi de sase unu langa altu'. pe primu-l intorci. o sa ai un 26. daca lipesti cifrele una de alta ai o litera care nu exista, dar care poate sa insemne 'unul pentru celalalt'"

"nu spune sase, nu scrie sase. nu te grabi. dupa sase, cine stie ce exista. pentru ca exista viata dupa sase, sa stii. asculta-ma pe mine. sase. sase sase. sase sase sase. ş-aşa."

onuka

5.

pastele ma-tii. ma scoti din sarite.mereu gandesti cu 5 secunde inaintea mea. da stiu ca esti inteligent.da si eu sunt. numai ca nu ma prind. bai frate si pun botu zici ca cine stie ce -o fi cu mine. un pic naiv. da asa is eu..da eu stiu ce zici tu.numa ca..nu ma prind.na ce sa zic. o fi de la atata alcool.sau de la noptile astea pierde.da ma enervezi fututi pastele ma-tii! :P

4.

mi-am aprins o tigara.ma uitam prin 74.m-am simtit brusc mai gol si mai strain ca niciodata. da imi placea senzatia.imi gadila gandirea.ea dansa singura . topaia ca o copila si nimeni n-o baga in seama. poate mai tragea eddie cate o privire si-mi zambea . zicea usor : "sa nu te uiti" . de parca stie ca oricum o sa fac asta. si de ce nu m-as uita?

3.

ma scoti din sarite cand ma privesti asa cu ochii mari si astepti sa zic ceva..de parca ar trebuii mereu sa zic ceva. da pula mea ..daca nu vreau sa mai zic nimic.nah vorbeste tu. sa te vad!

2.

daca scrii despre tine zice lumea ca esti teribilist si te plangi tot timpu'. daca scrii despre altii zice lumea ca esti revoltat si mereu ai ceva de comentat. daca postezi video esti gherghe! :))2.

15.

eu am zis nu citeste nimeni blogu. ea zice :"ba da. io" .the real tuesday weld curge prin sistemu meu 5.1..punct. si am zis. "o sa scriu 15 posturi in seara asta" . 1.