sâmbătă, 28 mai 2011

muddy waters- champagne and reefer

Yeah bring me champagne when I'm thirsty.
Bring me reefer when I want to get high.
Yeah bring me champagne when I'm thirsty.
Bring me reefer when I want to get high.
Well you know when I'm lonely
Bring my woman set her right down here by my side.
Well you know there should be no law
on people that want to smoke a little dope.
Well you know there should be no law
on people that want to smoke a little dope.
Well you know it's good for your head
And it relax your body don't you know.

Everytime I get high
I lay my head down on my baby's breast.
Well you know I lay down be quiet
Tryin' to take my rest.
Well you know she done hug and kiss me
Says Muddy your one man that I love the best.

I'm gonna get high
Gonna get high just as sure as you know my name.
Y'know I'm gonna get so high this morning
It's going to be a cryin' shame.
Well you know I'm gonna stick with my reefer
Ain't gonna be messin' round with no cocaine.

marți, 24 mai 2011

cici end ciong


Dude..dudes..aaa..stai asa..aaa...hiihiihii. Am văzut niște filme. Wow!
Anii 70, 80 așa .. au apărut niște filme: cheech and chong. Cu doi tipi: cheech si chong. Și ei doi intră în tot felu de probleme din cauza că-s sub influență. Non stop. Și aproape în fiecare film, ei sunt într-un fel de călătorie..aaa..dacă înțelegi ce vreau să zic.hihihi.
Odată se duc până în Mexic, ca să aducă o mașină înapoi în state.(că ei erau din state). Numa că ei nu știu că mașina e făcută toată din marijuana..aaa..ca să fie transportată marfa mai ușor peste graniță. Și îs urmăriți de poliție frate. Și ăștia doi trec prin tot felul de porcării care n-au sens.. ca filmele sunt scrise și regizate tot de ei. Dacă nu mă înșel, ăștia doi au avut și ceva probleme cu pușcăria and shit in viața reală. Adică un fel de teatru în teatru sau așa ceva. Mdea. Și mașina arde(din greșeală) și se împrăștie fumul ăla și toata lumea se face praf. Inclusiv polițiștii (de la narcotice. țeapă!). Dup-aia ajung într-un spital de nebuni.Tot din greșeală. Acolo, cineva le dă acid..și ajung într-o lume ciudată cu oameni care se cred animale sau super eroi. Cică căutau banii pierduți..Ioi stai asa. Asta e din alt film. Tot cu ei. Noh. Le-am încurcat.hihi.
Și mereu au tot felul de slujbe. Nu știu cum, că nu mai înțeleg nici eu cum ajung in situații gen.(cred ca trebuia să văd filmele in ordine). Ba lucrează la spălatorie auto, ba sunt travestiți, ba cântă în ceva trupă,ba sunt dansatori de striptease. În fine. Nu cred că are sens. Că-s și proști, știi? Hihihi
Da oricum e mișto. Tre să vezi măcar un film cu ei. Dacă ești pe feelingu ăsta.. Pățăști! Deci caută pe net : cheech and chong. Man, n-o să-ți pară rau. Nah, că niciodată nu găsesc word count ăla. Câte caractere îs până acuma...trebuia să număr sau..? Stai că nu îmi publică asta in revistă.Ai de capu meu! Deeeecciiiii nuuuu creeeed!