marți, 2 martie 2010

acasa..e altceva

stau in camera mea..aia veche din cluj.e cald. e chiar bine. da' stare de greata de la mures inca imi sta in gat. si ma gandeam :

" Bai, pana la urma te saturi. Scena nu mai are niciun farmec, niciun mister, nicio necunoscuta. Si ii vezi cum dispar unul cate unul. Asa dispar oamenii din viata mea, nu pentru ca mor, ci pentru ca nu ma mai intereseaza. Iar cand nu ma mai intereseaza, ei nu mai exista. N-au existat niciodata, doar mi s-a parut. De fapt, populatia planetei e mult mai mica, e formata din cateva zeci pe care ii cunosc eu si cu care relationez. Atat. Restul e o minciuna, o adunatura de fantome care cica mor la cate un tzunami sau la cate un cutremur sau la stiri. E vrajeala.
Viata e doar ce traiesc eu si pac pac. " kaos moon

http://kaosmoon.blogspot.com/?zx=19cd31f2f1ee4806

duminică, 28 februarie 2010

faurar andarcavar



pfuu..pe scurt 14 feb. concert andarcavar -focsani. times -localul in care merita sa mergi in cazul in care (asta e) esti in focsani.mancare buna,atmosfera buna, chelnerite bune. excelent public.
20 feb. concert andarcavar-sibiu. bauhaus-chess hostel- a doua casa. mancare din camara,atmosfera foarte buna,chelnerite ? coco? . public bun bun bun.
24 feb. concert andarcavar- mures-sediu-teatru 74- tematica (prost aleasa) "fucked up songs" .mancare-bere,atmosfera (mereu) buna,chelnerite -pierre?
27 feb. spectacol -oamenii cavernelor- ------astept urmatorul concert.