sâmbătă, 21 aprilie 2012

jurnal pentru Radu-episodul 2

draga radu,radu draga..eeeeei ieri seara a fost...doamne doamne ce ne-am mai distrat.n-am sa scriu acuma exact ca sa-ti explic..dar a fost bine. :)) am fost acasa,zorki jos.am jucat ciocio,am baut frappe-uri.cu multa frisca.cu multa veselie.n-am mai ras asa bine de..2 zile.:))
vremea e ciudata prin cluj.ba e soare,ba e gri totu.ba picura, ba mori de cald.
pe strada sunt multe cupluri.unii se cearta urat,isi spun ca nu vor sa se mai vada.altii se iubesc zici ca-i ultima zi de pe pamant.astenie de primavara.eu ascult miles davis in casti si ma uit la ei.tac mult.ma pierd in sunet de trompeta.
fumez mult.stai sa vina saptamana asta ca-mi iau bicicleta. ma jur.si-mi iau una urata ca dracu.ciudata.sa n-o fure nimeni.
in rest lumea e ok.tinerii maniosi se intorc rand pe rand acasa.in seara asta e concert luna amara.poate o sa fim mai multi pe acolo.eu vreau sa stau cuminte sa nu mai rup naibii ceva.inca degetul ala fisurat e stramb:))
in rest,ne este dor de tine.oare pe unde esti,radu mamii?:))
paul

vineri, 20 aprilie 2012

jurnal pentru Radu-episodul 1

Radu e plecat in excursie.habar n-am unde acuma.m-a rugat sa-i mai scriu ce-i pe acasa.
man ce faci? uite iti scriu acuma la amiaza..ca acuma m-am trezit.a fost o seara grea ieri.cum stii de altfel..
ne-am inceput seara stupid cu urmaritu emisiunii de pe b2tveu despre Rosia.turcescu "moderator".invitati : naumovic slave,tanase slave vs. mircea toma,csibi magor. eh ne-am mai enervat,am mai ras de tanase care se agita cand era pus la colt si vorbea ca robocop.n-a ajutat pe nimeni.a fost cam degeaba toata emisiunea. ce pro si contra?ungureanu face si el presiuni.vorbeste de rosia ca si gandhi de societate.toti is niste eroi.
in fine..dupa am fost prin atelier.concert.electro clown and the gang.impro music.ciudat dar fain.am baut vin rosu.
dupa am plecat in gambrinus.kiddiez dijeia pe acolo.eeei prietene acolo ne-am pierdut.eu sigur.asa au fost circumstantele.cine dracu mai pricepe si muzica asta electro?!
radu dupa cum vezi episodu 1 e mai tampit asa.dar e primul deci sa fie cu iertare.
sper ca esti bine.
paul