luni, 25 ianuarie 2010

renegade of fu(n)ck


m-am saturat ma ,m-am saturat. ce-i laba asta . ce pula mea fac cu viata mea? is ca o maimuta .cineva imi arunca o moneda si eu dansez. dance monkey.dance u fuckin monkey. stau si te astept serile de parca o sa vii.normal ca n-o sa vii. de ce pula mea ai face asa ceva? eu arat ca dracu ,casa arata ca dracu pana si cei din jurul meu au inceput sa arate ca dracu doar pentru ca stau in jurul meu.
tot timpu'..dupa ce pierzi pe cineva .atunci te apuca in pula mea. atunci te iau dracii de motz si te izbesc de toti peretii.problema e ca nu te urasc.nu te dispretuiesc.n-am nimic cu tine. nici n-as fi vrut sa te pierd. da pula mea si-asa nu faceam eu ce trebuie acolo..nu fac niciodata ce trebuie. imi dau aere de mare om mare caracter mare artist. o laba. acuma vad ca nu-s capabil de nimic. ca-s dependent de tine ca de si-un distrus de cocaina. si te iubesc.
de ce conteaza? ca toate merg mai departe..toate se schimba ,viata se schimba ,noi ne schimbam,nu? sau cel putin asa imi zic in fiecare seara dupa ce-mi mai torn o bautura in pahar.
ce-am ajuns .ce-am facut? s-a ales prafu de tot. miercuri am concert.si tre sa fiu happy happy joy joy desi as vrea sa ma urc pe o boxa si sa urlu "ARE YOU PEOPLE FUCKIN BLIND?? IT' S ALL A LIE! TOTU' E O MINCIUNA.VIATA ASTA , DE LA A LA Z!" da n-o sa fac asta.o sa zambesc si o dansez ca o maimuta si o sa cant sountrack-u de la Top Gun si o sa ma clatin de la bautura ca n-o sa am pe ce pula mea sa ma sprijin, ca n-am fost capabil sa-mi cumpar un stativ.


Say jam sucka!(JAM SUCKA)
Say jam sucka!(JAM SUCKA)
Say groove sucka (GROOVE SUCKA)
Now groove sucka (GROOVE SUCKA)
Say dance sucka (DANCE SUCKA)
Say dance sucka (DANCE SUCKA)
Say move sucka (MOVE SUCKA)
Now move sucka (MOVE SUCKA)

duminică, 24 ianuarie 2010

cum stai cu ph-u ?


" te perpeleşti pe-o parte şi pe cealaltă. n-ai să poţi dormi liniştit multă vreme de-acum încolo.
are să treacă.
dar nu chiar acum.
nu te aştepta să te poţi privi fără spaimă în oglindă.
nu curând.

o viaţă de om e o viaţă de om, totuşi.

* * *

se trage, undeva.
oamenii încă se gândesc la acţiuni definitive.

eu, la fel.
undeva, înăuntru, cineva trage. " oana ph