miercuri, 26 mai 2010

cu usa vietii inchisa-n cap


se strange mizeria.muresu e murdar.teatrul e murdar.viitorul e murdar .viata e murdara. am stat prea mult in orasu asta. pentru oameni , pentru proiecte ,pentru o groaza de porcarii.. si niciodata pentru mine. am uitat de mine.nu mi-a pasat. si acuma tre sa ma gandesc la mine si nu stiu de unde cacat sa incep.
"eu nu fug . vreau sa am un viitor .si aici nu-i nimic, nu acum."
actorii, regizorii, masinistii,sunetistii se dau afara , se cearta , se fut unii pe altii, intra prin spitale,se dau in judecata..totu-i un cacat.
si noi vorbim de vise, de arta , de ce spectacole sunt bune si ce nu..citim pirandello si artaud si brook si il ascultam pe banu si ne miram de ce multe cuvinte frumoase sunt in lumea teatrului.
nu sunt naiv stiu ca toate astea exista de cand e lumea, da asta nu inseamna ca-mi aluneca pe gat ca mierea.

"ce vreti de la mine?vreti sa-mi pun sufletul in palma?vreti sa va spun ca de las si inutil sunt?"

4 comentarii:

  1. Fugi!
    Cine te opreste?
    Fa ce vrei, cine te tine?
    Esti tanar, domnule, nu-ti fa sicriu acolo unde nu bate soarele!

    RăspundețiȘtergere
  2. am sa ajung sa am blog din comment-uri pe care le fac postarilor unora sau altora.
    prn urmare, stiu despre ce vorbesti. stiu totodata ca vei spune ca nu era asa pe vremea cand eram eu in faculta. si una si alta adevarate. dar replica pe care nu o cred si nu voi fi niciodata de acord cu ea e : "ce sa fac?n-am ce face!" atitudinea e ca si cea din bancul cu itic,strul si elefantul. man, cu atitudinea asta nu vei face mai nimic. degeaba visam, degeaba ne dorim, degeaba avem orgolii daca atunci cand nu ni se implineste visul, sau nu se intrevede implinirea lui, ne suparam si ne bagam pulele in tot si in toti si in toate. traim intr-o lume in care unii fut pe altii si unii sunt fututi IN CUR! strange bucile dar nu atat de de tare incat sa creada ca nu poti fi futut. pentru ca daca nu esti "abordabil" nimeni nu se uita la tine. si daca le bagi degetele in ochi si le urli in urechi, nu se trezeste nimeni, ci te da afara.
    indiferent de ce comentarii vor avea unii sau altii la ceea ce am spus aici, toti ceicare vor sa realizeze ceva fie au trecut prin etapa asta la un moment dat, fie trec, fie vor trece, fie nu recunosc. toti am fost, suntem sau vom fi fututi in cur de unii sau de altii, FARA SA NE PLACA. strange din dinti, zambeste si MOVE THE FUCK ON! schimba atitudinea si se vor schimba multe.
    am mai zis asta. acum am scris-o...data viitoare o desenez. :p

    RăspundețiȘtergere
  3. e ciudat ca am ales citate din spectacol pentru ca voi doi sunteti doi moderni "patterson" ,personajul jucat de alex.solutii sunt ,explicatii sunt, teorii sunt.daca voi doi nu stiti ce inseamna sa ai un vis trantit de pamant,spulberat de ALTII atunci nu stiu cine stie. si da ,ati mers mai departe. si? noapte cand esti singur in pat, ce faci?

    RăspundețiȘtergere
  4. eu...visez noaptea cand sunt singur in pat.si acele vise nu are cine sa mi le spulbere. si mergand mai departe am inteles ca asa pot ajunge la un moment dat sa nu mai imi poata spulbera nimeni visele.diferenta e facuta de faptul ca nu va trebui sa "traiesc"(sa ma intretin) din visele respective. si asta chiar poate face diferenta. stiu ca ma intelegi,altfel nu ti-as spune nimic si nu mi-ar pasa, insa stiu si ca nu esti de acord pentru ca inca iti vrei visul inapoi. va veni momentul...

    RăspundețiȘtergere