luni, 25 ianuarie 2010

renegade of fu(n)ck


m-am saturat ma ,m-am saturat. ce-i laba asta . ce pula mea fac cu viata mea? is ca o maimuta .cineva imi arunca o moneda si eu dansez. dance monkey.dance u fuckin monkey. stau si te astept serile de parca o sa vii.normal ca n-o sa vii. de ce pula mea ai face asa ceva? eu arat ca dracu ,casa arata ca dracu pana si cei din jurul meu au inceput sa arate ca dracu doar pentru ca stau in jurul meu.
tot timpu'..dupa ce pierzi pe cineva .atunci te apuca in pula mea. atunci te iau dracii de motz si te izbesc de toti peretii.problema e ca nu te urasc.nu te dispretuiesc.n-am nimic cu tine. nici n-as fi vrut sa te pierd. da pula mea si-asa nu faceam eu ce trebuie acolo..nu fac niciodata ce trebuie. imi dau aere de mare om mare caracter mare artist. o laba. acuma vad ca nu-s capabil de nimic. ca-s dependent de tine ca de si-un distrus de cocaina. si te iubesc.
de ce conteaza? ca toate merg mai departe..toate se schimba ,viata se schimba ,noi ne schimbam,nu? sau cel putin asa imi zic in fiecare seara dupa ce-mi mai torn o bautura in pahar.
ce-am ajuns .ce-am facut? s-a ales prafu de tot. miercuri am concert.si tre sa fiu happy happy joy joy desi as vrea sa ma urc pe o boxa si sa urlu "ARE YOU PEOPLE FUCKIN BLIND?? IT' S ALL A LIE! TOTU' E O MINCIUNA.VIATA ASTA , DE LA A LA Z!" da n-o sa fac asta.o sa zambesc si o dansez ca o maimuta si o sa cant sountrack-u de la Top Gun si o sa ma clatin de la bautura ca n-o sa am pe ce pula mea sa ma sprijin, ca n-am fost capabil sa-mi cumpar un stativ.


Say jam sucka!(JAM SUCKA)
Say jam sucka!(JAM SUCKA)
Say groove sucka (GROOVE SUCKA)
Now groove sucka (GROOVE SUCKA)
Say dance sucka (DANCE SUCKA)
Say dance sucka (DANCE SUCKA)
Say move sucka (MOVE SUCKA)
Now move sucka (MOVE SUCKA)

4 comentarii:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=Yq7hDVjydmc

    RăspundețiȘtergere
  2. si scoate faza aia cu codu de la comments cai naspa daca esti cuit <:)

    RăspundețiȘtergere
  3. mai... sa stii c-ar fi tare interesanta treaba cu "ARE YOU PEOPLE FUCKIN BLIND?? IT' S ALL A LIE! TOTU' E O MINCIUNA.VIATA ASTA , DE LA A LA Z!". eu unu m-as ridica si as aplauda.

    RăspundețiȘtergere
  4. we're all monkeys, most of the time.. some get paid for it. :)

    and it sucks, man, it really does.. but would you really want all the audience to cry ca la inmormantarea ta? ca mortile, cat timp ai puls, is trecatoare. or so they keep saying.

    cum era?
    the sky falls and it's beautiful day.
    don't let it get away

    RăspundețiȘtergere